Paris

Kategori: Allmänt

TJA
Mina dagar sedan jag slutadr jobbet har nog sett ut såhär; sovit till elva, ätit, nördat pretty little liars. Men idag ska jag åka till pariiiiiis :D Där ska vi vara i en vecka! Så hypad.

Under helgen så var jag på eritreanska festiavlen, alle följde också med! Vi åt mat,dansade(!), kollade på artister och en fashionshow. Lol de hade budgivning på en zoria (kulturell klänning) och den såldes för 8000 kr..
Men helgen var asnice iaf! :D




Rihanna

Kategori: Allmänt

TJA
Long time no writing,mina dagar består av "jobb" 11-17, kommer hem,äter, och sen kanske hittar på något. De vi gör på cafet förutom när de kommer gäster är att sitta i solen och lyssns på musik. Kanske tar en glass också. Så de är ganska chill.






I måndags var jag på rihannas konsert!!! Majgad va bra hon va!! Tog bara 30 min efter förbandet så var hon på scenen och körde i två timmar nonstop. Kanske ett klädbyte, annars var de hon och scenen <3 Lol jag och kaltum hittadd typ en lucka i kön så vi hamnade först och stod bakom VIP framför scenen. De blev jätte sura eftersom de hade betalat tusen kr mer och ändå hade vi samma

platser xD Shit happends.

FAST AND THE FURIOUS

Kategori: Allmänt

TJA
Har jobbat idag, som vanligt, men idag kom love förbi och hälsade på. Hon kom under vår lungnaste period. Det kom två gäster under två timmar. Så vi fikade och snackade blaja. Sen när jag kom hem så åt vi pannkakor, senare på kvällen övningskörde jag!! :D
 
Lol, körde i 80km/h när det var 60km väg, min pappa dampade.. Men de är bara att lära sig att stänga ut alla otrevliga kommentarer, haha. 

Lantisen i mig

Kategori: Allmänt

Jag jobbar just nu under tre veckor på ett cafe, och för varje dag blir jag mer lantigare. Äter bär från skogen, bryr mig inte lika mycket om fågelbajs (inte för att de va värsta problemet men de är inte lika äckligt). Okej de var väl typ de..



BTW står i skuld till Dove, tänk om deodorant inte fanns. Varje morgon när jag kommer till jobbet svettas jag som en gris.. Dels för att jag går typ 40 min( oh yes ville skryta om att jag faktiskt "tränar") och för att solen är så varm. Har två veckor kvar på cafet iaf, de som är surt är att två tjejer som jag jobbar tillsammans med får 30 kr mer i timmen för de är anställda och jag praktiserar -.- Fast vi gör same shit. Öppnar stället och stänger de tsm. Världen är orättvis.





Helgen

Kategori: Allmänt

TJA
Min helg har bestått av tjejkväll hos elli med elli, och ett barnkalas. I lördags skrev jag ett asnice inlägg men den raderades av en onödig anledning -.- Iaf så grillade vi och gjorde olika drinkar! Asnice.





Igår var jag hos min kusin som fyllde 9, och jag gick säkert upp 10 kg, så mycket kakor och tårta..

Snart helg

Kategori: Allmänt

TJA
Hoppas er dag har varit bra, själv har jag jobbat, handlat, varit frisör. Jobbade som vanligt fast idag kom två nya som jag ska jobba med. Efter jobbet kom jag hem och skulle gå och handla mat, träffade alle och vi handlar tillsammans, sen övningkörde jag i TRAFIKEN. Lol trafikfara typ, nej men det gick bra. Körde vid simhallen och hade faktiskt bilar bakom mig o.O
 
Efter det gick jag hem till alle och klippte hennes hår, ungeför 1 dm! Kan visa er bilder senare ;)
Nu ska jag sova, sjukt trött, ska upp klockan 8:25 för att se pretty little liars, vaknar seriöst en halvtimme innan jag bör bara för att kolla på serien...
Gllar inte att se serier på datorn... GODNATT

Första dagen på jobbet

Kategori: Allmänt

TJA
Vaknade upp klockan 08:15 för att fixa min matlåda, mig själv och för att sedan ta bussen 09:25! Kommer till busstaionen, och bussen blev inställd. Lite stressad eftersom jag började tio, pappa kom och allt löste sig. Jag kommer till Cafet den tiden som jag blev tillsagd, vad händer? Jo, jag började visst klockan elva och kommunen hade förskt få tag i mig under förra veckan för att berätta att de hade sagt fel tid. LOL. Fick aldrig något samtal,sms eller mail. Aja som tur va kom en tjej som heter Izabella som också skulle sommarjobba dit tidigare. Men det var hennes sista dag, typ  min dom idag. Hon var jätte rolig och gullig ! Jag jobbar iaf på Cafe Baset med en kille som heter Markus 22 år, och christina 65+. Vi har bakat,fikat,gjort mackor,jag stod i kassan, spelat, snackat. Det är inte så mycket folk som kommer, vi hade kanske 30 kunder idag ( under 6 h) Annars så är det hel tokej, tiden går långsamt, men jobb är jobb i guess.  Min mobil dog innan vi hann jobba så har tyvär inga bilder ;/ 
För er som är intresserade så jobbar jag varje dag från 11.00-17.00, det är bara att hälsa på! :D 
 
Hittade en bild från rhodos som rhodosbilder hade lagt upp! 
Åh, saknar <3
 
*Nu ska jag träffa sara och elli så vi hööööörs!!
Dessa två bitchez

KIDZILLA

Kategori: Allmänt

TJA
Idag ska Noah ha sitt andra kalas för familjen, och han är den jobbigaste födelsedagsungen någonsin!! HAn bossar runt som att det vore statsministerns bröllop, så nu har jag blivit upptvingad från sängen för att gå till coop och köpa några saker. En riktid Kidzilla. Han går runt med en visselpipa och kommer till mitt rum rum för att tvinga mig att städa. Vem tror han att han är? Men det är okej, för det är hans dag, så självklart ställe jag upp. 

Just nu

Kategori: Allmänt

TJA
Klockan är 19:47 och det är middagsdags. Så får jag en förfrågan av mamma om jag vill gå och köpa pizza. Självklart tackar jag ja, jag sätter på mig tofflorna och går ut. Trodde ingen skulle vara där, så ser jag såklart ut som största trollet. Kommer in i pizzerian och det är ett ungt par, ett killgäng (i min ålder!!) och en tant framför mig. Dör av skam, de ser ut som jag messar med någon men skriver egentligen detta inlägg. Lol, ingen bryr sig egentligen förutom jag. Aja, snart är maten klar..



Grill med Hillsong

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har jag degat hemma och kollat på ellen degeneres, love her. Senare på kvällen gick jag ut med silvia och elli till zinkensdamm för grillkväll med hillsong. De bjöds på hamburgare och dricka, lol man betala för de. Gott var det iaf!

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på TV.



Sommarlov

Kategori: Allmänt

TJA
Min morgon började med en morgonjogg. lol, nej jag kolladd på chloe och lamar, så bra! Sen upptäckte jag att vi hade tom och jerry kex och nutella.


Säger inget mer. Skulle träffa marre idag, men hon är sjuk så vi pratade genom tel istället. Lite senare kom nickie och även min köpare åt noahs cykel som jag nu har sålt! :D

Min kväll bestod av att ta upp mina flätor och kolla på " Helens små underverk" Har sett den filmen så många gånger, men den är fortfarande bra! Typ.

Jakanhäng med Bella

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har jag varit med miss Bella och gått runt i min kära ort. Vi hittade inga kläder eller så, men upptäckte asgoda smooties på burger king! Senare hamnade vi hos en familjekompis där Bella äntligen fick äta injera... Hon har tjatat sönder på mig om att få äta de hemma hos mig haha.



a.

RHODOS

Kategori: Allmänt

TJA
Tänka sig att jag hade läsare fast jag inte har uppdaterat i en hel vecka, love u. 
Okej ett ord för rhodos: EPIC. Det var seriöst den roligaste veckan någonsin! Det var så underbart: vädret, maten,havet,klubbarna,killarna (höhö), Tänkte inte berätta dag för dag, men så fort alle lägger upp bildera så får ni se hur det var. 
 
 
Idag ska jag fika med das Bella inne i stan iallafall och senare ska jag fortsätta med teorin för körkortet!! 
Nästa vecka ska jag även sommarjobba inom kommunen.. har fortfarnde inte fått reda på vart jag ska jag jobba eftersom de omplacerade mig igår för att de hade satt mig på fel period. Kommer säkert bli städare på ett dagis. -.- 
 
Några bilder från rhodos iaf! 
 
Foto