Glad

Kategori: Allmänt

Hej!

Skolan var helt okej, dagens roligaste var nog i tele2 och kolla på en massa p12or som hat tagit en massa kort på sig själv x)

Ska göra klart engelska läxan bra och sen gå och träna! och äta...

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags träffas jag konfatjejerna och vi åkte skridskor inne i stan på kungsträsgården! Ritkigt roligt var det, längesen man åkte. Det var reagee tema så musiken var bara shake your booty musik typ haha, sen fanns det en massa dansare, eldslukar och en gatufest typ! Senare drog vi till Esspresso house och fikade.
 
Igår var jag på tjejkväll hos karin och åt sushi ( inte jag, spyr av de) och en massa chips och dip. Tjejerna hade även bakat ROcky roads, GOTT! Vi kollade på white chicks, roligaste filmen.  Lördagens citat kom från carro när hon skulle göra en bakåt kullerbytta '' omg jag kvävs av mina bröst'!
 

Idag var jag i kyrkan på mässa, och elin följde med och det var väl kul. Fikade efter mässan med salina, mamma och sallis mamma också :) Senare ska jag till jobbet och göra barnen glada med pepparkakor! 
BIlder kommer senare, har inte min mobil här <3 
 
Puss puss

Jullov

Kategori: Allmänt

Det här lovet kommer bli det skönaste, underbaraste och lataste! Jag har planerat att kolla på hela säsongen av the walking dead, sova, äta, BAKA och shoppa kläder. Kommer bli asnice ^^ Sen under några dagar ska jag även till örebro och hälsa på kusiner :D 
 
Vi brukar fira jul och nyår hos våra kusiner i Norsborg varje år, så det är där jag kommer vara! I orten, farliga grejer, jao, sa du min mamma? jag ska mangla dig... lolz. Vart brukar ni fira jul/nyår? 
 
Men nu ska jag fortsätta plugga..... Önskar att en  påse pengar kunde landa framför mina fötter så jag slapp plugga (a)

Choklad

Kategori: Allmänt

Hejhej!
Gjorde inte så mycket i skolan idag utom att få mer ångest för NP på fredag i matte :/ 
Här får ni lite bilder på kompisar från klassen :) efter skolan pluggade jag med camille och diana och efter det gick vi och köpte choklad. Älskar choklad. <

Cafë Valvet

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat på komtek och gått igenom lite nya grejer som finns i verkstaden. Hur man borrar etc. 
Efter det gick jag på ett möte med kommunen angående ett nytt ungdomscafe som ska öppnas! Där bla annat jag, naod och arwin ska få vara med och planera! Ser fram emot det, speciellt inredningen :)
 
Just nu är min farbro och farmor hemma hos oss på besök och tog med sig en massa choklad (heheh) 
 
Dessa sötisar ska jag träffa på fredag!! :D Vi ska äta middag tillsammans och förhoppningsvis åka skridskor i kungsträdsgåren <3 

Julklappar

Kategori: Allmänt

 
Bara för att man snart är ''vuxen'' kan man fortfarande ha en önskelista!
 
Här är min :D
 
 
Pengar skulle inte skada, men det är roligare att få en present
 
Sedan skulle något personligt vara fint, något oväntat <3 lol, jag har sett för mycket filmer hahah.
 
Puss Puss

Bilder från i helgen

Kategori: Allmänt

Ny start

Kategori: Allmänt

Heej bloggen!
 
Har varit upptagen en del och inte haft någon ork att blogga... Men nu så!
 
Igår var jag på Hockey match, DIF mot Södertälje. Djurgårn vann med 2-1 :) Min kompis Nickie älskar hockey så följde med henne, är själv inte fan men matcherna är skitroliga. Senare på kvällen bakade jag cupcakes och kollade på the walking dead. Bra serie. 
 
Idag började jag morgonen med kyrka eftersom det är andra advent, senare träffade jag diana och pluggade i biblan,  en snäll jultomte gav mig även ett presentkort på 50 kr så jag åt på Tastys för de. Senare åkte jag till jobbet ( är simtränare)  det var väl kul. hehe finns en assnygg simtränare där (a) 
 
Nu ska jag fortsätta plugga... 
Jag och Diana, seriös bild..
 
Tunisien 2012 
 
Las vegas 2012
 
Saknar sommaren <3