GLOBEN

Kategori: Allmänt

TJA
Dags att dra sig mot globen för att köa ett x antal timmar.... MEN DET ÄR VÄRT DE!! BEYONCE HERE WE COME MOTHAFUCKERS

 

Typ jag och min kusin snart... lol

 

LOURDES

Kategori: Allmänt

TJA
Idag kommer min kusin hem till mig för imorgon ska vi se BEYONCE!! AAAMAAJGAAD
Jag är för cool för er, så om ni vill röra min hand så msåte ni be om tillåtelse. 
 
Annars har jag dock två prov som väntar denna vecka, hemspråk och fysik. Yes, livet leker. 
 
En av de bästa nyheterna fö rmig iaf, är att PEACE AND LOVE har ställts in, så vi missar int efestivalen när vi partajar i rhodos, wooop :D
 
OCH snart kommer dessa två pinglor hem från Usa där de har spenderat de senaste året!!!! :DD
 

UPPE INNAN GUDARNA

Kategori: Allmänt

TJA
 
Har stigit upp som en zombie för att gå på extra fysike, de kalla mig A-barn, lol, typ ig. IAF idag så är det en dag mindre till Beyonce och jag har aldrig längtat så mycket till en konsert (möjligtvis rihanna) som då ställde in. Shit , kommer ihåg hur hypade jag och min vän Alele var innan, kanske 5 timmar inann började vi fixa oss, lyssnade sönder henne låtar, klädde upp os... De va dock ett tag sedan, ungefär 1 år och ett halvt år sen :O
 

Awkward

Kategori: Allmänt

Det som gör något awkward är om någon lägger en kommentar som gör det tydligare. Vill även tillägga att ÖVERIMORGON så ska jag äntligen få se Beyonce, finally <3 Shit, trodde man skrev i övermorgon, är de kanske fel sverige? gud så rolig jag är, komiker. 
 
Under veckan ska jag dock plugga fysik, eftersom jag hr prov på fredag, sedan på torsdagen ska jag och sara ha vår presentation av vårt samarbete med Changemakers och redovisa för alla andra ungar som var på lägret förra sommaren.. dear god. 
 
De här var väl de skönaste från lägret, eller aa två av de (förutom sara dåra)
 
Ed Sheeran, ladies, Han är king. 
 
 

Morsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det Morsdag, jag tycker seriöst att det är en dum dag, liksom farsdag, alla hjärtans dag etc. 
 
1. Varför ska vi bry oss om våra mödrar mer idag än någon annan dag?
2. Älska och uppskatta era mammor lika mycket som ni gör idag som alla andra dagar. 
3. Nu låter jag som en bitterfitta, men hela dagen är så kommersiell, kan lova er att idag säljer de flesta presentaffärerna mer än vad de har gjort under hela dagen, aja bättre för de, kanske får ägarna råd till en ny resa, vad vet jag. 
 
SÅ MITT BUDSKAP ÄR: UPPSKATTA ALLTID ER FAMILJ OCH LÅT INTE ER MAMMA FÅ VETA IDAG ATT NI ÄSLKAR HENNE, LÅT DE VARA VARJE DAG.
 
Varför låter jag så wannabe tumblr#hashtaginstagramig# 
 
WTF DEBB? Okej jag ångrar mig lite, fine de är väl bra att man uppskattar sin mamma idag, varför inte? visa henne lite extra kärlek, varför ska jag bry mig ens?  

Lördag och idag

Kategori: Allmänt

TJA
 
I lördags låg jag dÖd i sängen hela dagen, från i fredags, enough said. Kollade på filmen The Blind Side, rekommenderas ;) 
 
Idag ska jag plugga lite, sen är de dags för terminens nästsista simträning, har totalt failat med dagens träning dock. Vi skulle ha livräddning men jag glömde maila föräldrarna under veckan och nu kanske de är försent att säga... VI ALLA GÖRA MISSTAG, DÖM INTE. Så får nog ta det nästa vecka istället...
 
 
OCH  PÅ ONSDAG ÄR DET DAGS FÖR BEYONCE!!!! <333333
 
 

What are this?

Kategori: Allmänt

TJA
Hade matte nationella idag, på de sista frågorn under den sista delen spelades denna låt flera gånger i mitt huvud fler gånger..
 
 
Annars, så sitter jag och torkar håret just nu.. Afrikan som  man är så kan jag inte bara tvätta håret så är de fint och rakt. Såhär ser jag då ut, ( de här är min vän Salina dock) Sedan sätter man på sig en mössa fast de kommer varmluft ut ur den så håret torkas. Rocket science 

Varför ska vissa vara otrevliga?

Kategori: Allmänt

Einstein

Kategori:

Har suttit här sen klockan halv åtta och pluggat matte,livet leker. Men imorgon efter skolan ska jag äta pizza och fira att nationella är över.





Natt tankar

Kategori:

Hej mina läsare, en film som många av er säkert ha sett är Guldkompassen. De handlae basically om en flicka och hennes äventyr,men de coola i filmen/boken är att ens själ är ett djur. Fatta vad häftigt? Tänk om min katt följde med mig vart jagn vänder mig och kan dessutom prata! Då är man aldrig ensam heller. Tycker iaf om filmen väldigt mycket och nu ska jag sova så godnatt <3<3<3


Tänk om sissi skulle vara min andra halva? Undra vad hon skulle säga om hon kunde prata nu xD

Kaos

Kategori: Allmänt

Hela stockholms förorter typ bränner ner bilar, polishus, förskolor. Fattar egentligen inte anledningen.. Haha i nästa val kan jag garantera 100% att SD kommer använda allt de som har hänt under de senaste dagarna och vinna hela sverige på deras sida. Ni hörde de från mig först. 
 
En vecka kvar tills Beyonce iaf, så har något att längta till, annars är dessa två veckor som är kvar katastrofala, jätte mycket plugg. Är det nu jag ska vara tacksam för att jag får gå i skola kanske? 
 
 
Reppar orten

Talang

Kategori:

TJA
Skulle visa upp mina talanger inom gymnastik idag och stå på händer. Lyckades stå i kanske fem sekunder sen så gick de åt bajsanalet.lol. Började blöda näsblod (a)
nohatin


Douchebag katt

Kategori:



Kattlådan var precis framför henne, wtf? Är hon så lat, fan värre än mig.

Pommes och ketschup

Kategori: Allmänt

TJA
 
Bara 3 veckor och fem dagar (inräknat med helger) kvar tills sommarlovet! Fyfan, snart så. Nu på fredag är det nationella i Matte, måste verkligen få bra på de, min sista utgång... Önskar verkligen att jag hade lätt för skolan, att jag var naturligt smart, men istället blev jag naturligt rolig. lol, inte ens det. AJA nomore deppmode för det är endast  en vecka och tre dagar kvar tills BEYONCE <3 
 
 
Hur kan man ens vara så vacker? ( i för sig kolla på mig dåra, verkar som jag och beyonce got it and some people don't) lol
 
 

Disney

Kategori:

TJA
Ni vet i disney filmer när alla karaktärer blir bästa kompisar med något djur. T.ex. Askungen, Snövit,skönheten och odjuret. Jag fick iallafall samma känsla med en ekorre idag. Kände att vi klickade, hen lät sig nästan bli klappad!

En helt ny värld





Proteiner och kolhydrater

Kategori:



AGOG

Kategori: Allmänt

Idag ska jag träffa silvia från min kyrka, resten av tjejerna kunde inte komma.  Träffade henne ich resten egentligen under ett läger i Madrid 2011. Om jag ska berätta lite om madrid såå kommer de ta ett par inlägg men kortfattat genom ett bildspel. 
Ta fram era popcorn, för nu börjar föreställningen ( lol)
 
 

Lördag kväll

Kategori: Allmänt

TJA
 
Ikväll ska jag röja stan och fakka ur. Shiet vad jag hatar de där uttrycket '' fakka ur''.Två ord som Många använder när de är på fester och dricker så mycket och kallar sedan kvällen för flippad. lol. Att flippa är inte att dricka mycket, att flippa är att uppleva nya saker, att göra något kul med vänner. Inte att dricka sig full. Fast ordet flippa kanske inte är rätt för de heller. En flippad kväll för mig var t.ex. när jag var i Madrid och vi var tvungna att vara hemma klockan tolv, men runt halv tolv så kom vi vilse för vi hittade inte klostret (vi var på ett kyrkläger), så vi var tvungna att lifta... Vi liftade från två olika bilar, och träffade en tjej från vår grupp som var så jävla barnslig ( hon var 20 år ) och kollade på klcoakn hela tiden, och bah: '' hoppas inte mamma får reda på de här''. Bitch please.. Haha så var jag lite taskig jag bah de är en minut kvar, ( medans vi satt i bilen) haha ni skulle sett hennes min. Jusste så var jag tvungen att prata spanska ( jag som då hade läst tyska i fyra år) SÅ skulle jag fråga om vägen och sen stanna bilen då vi insåg att hon vi åkte med bara virrade runt.. Jag bah: ehm Perdon Amiga, stop. Sa nog inget mer än så... Tillsut hittade vi en annan familj som ville ´/kunde skjutsa oss, haha killen som körde var så snygg! (a) Sedan kom vi fram till klostret... Ni skulle ha sett nunnornas min... 
= Flippad kväll, även fast den låter lam, var den flippad och framförallt utan alkohol. Fast man kan iförsig ha en flipad kväll när man är full också, bara man gör nåt och inte sitter i soffan och dricker och sedan säger flippad kväll. 
 
Inte detta: 
 
Gillar ni mina paint bilder föresten? Känner att jag har en talang för sådant... Även fast jag fick G i bild, nästan Ig varning under högstadiet... xD
 

Facebook

Kategori: Allmänt

TJA
När ni är inne på facebook, besides att stalka andra, visst är de inte bara jag som brukar kolla på mina bilder och tänka '' shit vilken roligt liv jag har haft''. Speciellt när man sitter hemma, är ensam, har inget att göra, så är de bara att bläddra ner ignom bilderna och hopsidejsi så var man inte så tråkig. 
 
 
Spelar ingen roll vilken bild, skulle göra vad som helst för att vara där nu 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

 
Idag ska jag på den första handledarkursen för körkort!! That's right bitches, jag ska äntligen börja med körkortet!! Mitt mål är att ta de inom en månad efter att jag fyllt 18, hehe 
Annars ska jag nog plugga religion och matte, har prov nästa vecka... fuck life. Önskar verkligen att mitt framtida jag skulle komma till mig gnu och berätta vad jag ska göra och inte göra. Samtidigt så finns det väl inget öde, vi gör våra egna val. Deep man, shit vilken poet. 
 
 

Igår kväll

Kategori: Allmänt

TJA
 
Kvällen spenderades  hemma hos Naod, en kompis som har varit borta i fem veckor på en båtresa! Från Philadelfia till Sverige. Wow. Skulle inte ha bangat, glömde nämna att de var i New York i två dagar, min drömstad<3 Iallafall  först gick vi till coop och handlade lite gott, sedan kollade vi på filmen '' oväntad vänskap''. SÅ BRA! Rekommenderas verkligen. Lite känslor kom fram under filmen också. heheh
 
Min Fråga Till Er: Om ni fick möjligheten, skulle ni åka iväg med en båt tillsammans med er klass i fem veckor? Jag skulle inte ens tveka, ett lätt Ja.
 
 

Gillar ni sånt här?

Kategori: Allmänt

Ska jag lägga upp dagens kläder? Bryr någon sig ens, inte direkt som om jag har några märkes kläder eller värsta fashionistan.. Aja, här kommer dagens outfit! 
 
 Allt från HM, förutom byxorna som är från Levis och klockan från ur&penn typ 

Skolan

Kategori: Allmänt

En perfekt bild som beskriver en dag i skolan. 
 

Mitt liv är tufft

Kategori: Allmänt

Solen skiner, det är fredag. kom hemm nyss från Waynes där jag fikade med några vänner. Livet är på topp egentligen, men har börjat tänka jätte mycket på att byta från natur till sam. Vet int eom jag kommer klara av linjen i trean, då allt jag läser nu kommer vara ett snäpp svårare. Och jag avlider redan nu. Helt seriöst dagen jag fyller 18 kommer mina spenderas på Lotto, tänk att vinna drömvinsten... Bara leva livet som du vill, du kan ju fortfarnde utbilda dig, men du kan göra nåt du tycker är kul. Vad vill jag med mitt liv, vad vill jag minnas när jag fyller 60? Dagarna som spenderades på ett kontor, eller dagarna som DÄR ÄR JAG BLANK! Jag vet själv inte ens vad de finns för yrken, har suttit de senaste dagarna och kollat på arbetsförmedlingen om vilka yrken de finns. Skulle helt seriöst bara vilja ligga på en strand och servera annanas drinkar på Hawaii. 
Aloha!
 

Random Skype kille

Kategori: Allmänt

TJA!
 
För ett par veckor sen började min kärlekshistoria, med en ung man vid namnet Jamie, från Sydney Australien. Han la till mig på skype, och jag hade inget för mig så jag accepterade och där började vår resa. Genom vått och torrt har vi tagit igenom oss livets svåra vägar, men starka som en trädstam står vi än idag tillsammans! 
 
 
Lol han är värsta creepet, först skrev jag för att de va kul. Han frågade hur snygg jag tyckte han var, jag bah : 11/10, killen blev fan skit glad, sen så sa jag att jag inte ville prata med honom längre för han hittade mig genom att söka på hans flickväns namn..... DAFUQ. Okej, jag var också lite skum som ens började prata med killen, men under dåliga tider kommer dåliga val. 
 

FREDAG

Kategori: Allmänt

Ännu en vecka har gått och sommarlovet börjar närma sig. Om mindre än 2 veckor ska jag få se Beyonce uppträda i Globen, om mindre än 40 dagar ska jag till Rhodos med mina bästa vänner och om mindre än ett år ska jag ha fyllt i mina högskoleansökningar. Typ såhär kommer den dagen bli: 
 
Mina planer för dagen består av ett möte, plugg och sedan får vi se vart ödet har planerat att min fredagskväll skall spenderas.
 
Här är tjejrna ska till rhodos med :d
 
 

Blingbling

Kategori:

Tja igen, idag har jag också förminskat min klocka! :D fick den av karl ingvar jonsson, så man kan väl säga att den är äkta
.

Shopping och Subway

Kategori: Allmänt

Heej!
 
Idag har jag haft prov, ätit på subway och köpt lite kläder. Ko, hem med ett linne och en klänning! 
Kanske ska på en arbetsintervjuv p åMcdonalds nästa veck aockså!! Får reda på svaret atgaligen imorn :D
Hoppas..
 
Mina planer för helgen är nog att plugga till mina två prov nästa vecka och tjejkväll hos Emma imorn <33 
 
 
min framtid
 

Mat och träning

Kategori: Allmänt

Jag brukade följa många hälsoinspirerande på instagram, men idag tog jag bort allihopa. JAG ORKAR INTE BRY MIG LÄNGRE! vem fan vill se andra gå ner i vikt när man själv aldrig kommer få den där platta magen iallafall. Ska lika gärna bli tjockare istället. Vem fan orkar / vill se fitness, mat maniacs på instagram så fort man vaknar, Inte jag iallafall. fuck that. Jag tänker äta min pasta ändå, tänker inte byta ut den mot zuccinipasta. fuck that. Jag tänker dricka cola till min pizza, för att mjölk passar inte, jag tnker äta den där daimbiten istället för ett frö.
En jävligt god pizza i Las Vegas förra året. Jävligt god och fettig. Men jag mådde bra när jag åt den. 
 
 
En stor kinamat (fast god) buffe, Jag till vänster om någon undrade. Mådde jävligt bra efter. 
 
 
här satt jag med några av mina vänner, förutom de två längst ut. Häxor. Jag tror jag åt pommes och ribs. Typ det godaste. 
 
MIN POÄNG ÄR ATT INGEN BRA HISTORIA BÖRJAR MED '' NÄR JAG ÅT SELLERI'' utan ''KOMER NI IHÅG NÄR VI ÅT TILLS VI SPRACK''. Denna mening är tillgänglad åt min vän Ellinor. rick tills du sprick. Jusste jag glömde berätta, jag och min BFF hehe hr en tradtion att spara ungefär 500 kr tillsammans och sen shoppa loss på coop. En av årets bästa dagar. 
 
Tack för mig

Komedi

Kategori: Allmänt

Vad vill jag bli när jag blir stor? mindre än ett år kvar tills man ska skcika in högskoleansökningarna... Kanske borde ha ett mål med mitt liv. Men just nu orkar jag inte bry mig. lol. Jag har bestämmt mig för ett projekt under sommarlovet, ( varje sommar brukar jag ha en engångkamera och ta kort på speciella occasions). Den här sommaren tänkte jag göra en dokumentär. Ta med min videokamera vart välrden än tar mig. 
 
DET SKA STÅ DEAB, men jag såg det nu och orkar inte gå på paint och ändra för denna bild tog mig en stund att göra

TRUE SHIT

Kategori: Allmänt

 

Läsar rekord!

Kategori: Allmänt

Shiet! Fick tre läsare idag, :O a small step for human kind a big step for humanity.

Idag har jag spenderat dagen i skolan, ovanligt, sedan har jag gjort lite läxor och lyssnat på musik. Längtar till Beyonce 29 Maj <3 Kommer kunna dö lycklig då

Webbkamera

Kategori: Allmänt

Bill verkligen ha en webbkamera så man kan ta bilder istället för att hålla p med mobilen hela tiden... Lattjej.se Idag efter skolan ska jag på en premiär av en ny film, sen uppträda i globen. Kan inte fatta att jag fick en utsåld globen, LOL jag ska va hemma och kolla på the simpsons.

Bilden är ifrån när rihanna uppträdde på Berns :D
Ciaooo

Glömde trisslotten

Kategori:



Trisslott

Kategori:

Tjää

a igen, hittade föresten en trisslott med 30kr vinst! :D tre cheeseburgare lol, annars under helgen spelade jag bowling med kusiner och pappa.Jag förlorade dock.. men barnen fick staket!! Annrs har jag sovit, varit med mina vänner och spelat basketball :D nice helg





Sol

Kategori: Allmänt

HEJ!

Idag har jag varit i skolan och pluggat på biblan med hevin :) Kom hem och åt middag. Sitter och lyssnar på Birdy, underskattad tjej!

Förra Fredagen

Kategori: Allmänt

Jag har inget liv

Kategori: Allmänt

Tjaaa!!
 
Idag har skolan varit bajs, men så är det varje dag lol. EFter skolan gick jag och några klassisar till centrum och köpte glass. Sedan satte vi oss vid riddarparken och njöt av solen i kasnke 10 min , sen kom molnen. Just nu försöker jag göra lite svenska och så har jag gjort denna roliga teckning :D... 
 
Annars har mitt liv varit väldigt händelserikt och jag har gjort nya saker varje dag som gör mig till en bättre människa <3 
 
Min fritid