EN DAG KVAR

Kategori: Allmänt

TJA
MANNAR NU NÄRMAR SIG REASN TILL RHODOS!! ENDAST EN DAG KVAR INNAN ÄVENTYRET BÖRJAR. lol.
 

Midsommar

Kategori: Allmänt

TJA
Igår var salina hemma hos mig och sov här. Vi kollade på en skräckfilm som var värdelös, den heter Devil. Den var läskig under filmens gång, i slutet inser man dck att filmen var värdelös. 
 
 
Idag så har jag firat midsommar men ett gäng vänner!  Vi var först hemma hos Bella där vi åt lunch, vilket var supergott!! Sen rörde vi oss mot Rålis, där vi satt och myste typ. 
 
 

Flätor och shopping

Kategori: Allmänt

TJA
Igår kväll satt vi uppe till klockan tolv och gjorde klart mina flätor. Min faster,farmor,mamma satt och gjorde de från åttat ill midnatt! haha african style, men det blev fint. Kan visa en bild senare ;) 
 
Nu ska jag packa inför rhodos iaf, har salina här som hjälp och imorogn ska vi hem till Bella och fira midsommar! 
 
 
Visste ni att flagsstången ska föreställa en kuk och rignarna två testiklar. Kommer från vikingatiden eller nåtsånt. Japp, där blev ni lite smartare. 
 

Skärholmen

Kategori: Allmänt

TJA
SKa åka till skärholmen idag för att köpa löshår som jag ska använda till mina flätor. Så måste åka i ungefär en timme. Afrikanska problem. Hoppas det finns någon fin själ som vill följa med, har hittils fått två ''kan inte'', jag behöver fler vänner. 
 
Typ såhär kommer jag se ut imorogn dåra. Ja, för att göra flätor med mitt tjocka hår tar det två dagar.
 

Hahah

Kategori: Allmänt

Fan va iskall reklambild, haha xD
 
Proactiv plays dirty

.

Kategori: Allmänt

TJA
Idag blev jag väckt precis efter att jag hade somnat om, då var klockan ungefär nio. Jag blir väckt av min mamma som ringer ocg säger att jag måste lämna en ryggsäck till noah på hans skola. Klockan är fortfarande nio. Jag gick upp, satte på mig kläderna och gick till hans jävla skola. Lämnar väskan, får sen reda på att han inte alls behövde den -.- Mamma ringer igen, har du lämnat den frågar hon. Ja, savarde jag. Okej bra, när du kommer hem diska,städa,tvätta kldäder. RULLA TILLBAKA BANDET, Jag fick inte ens ett tack för att jag gick upp 9 på morgonen och gick till noahs skola. Kalla mig crybaby,mes,pussy, men jag gör alltid något men får aldrig höra ett tack. Exempelvis, förra veckan tvättade jag kläder och fyllde 5 maskiner, och torkade de, sen vek jag de. Tack? Nej, det existerar inte här. 
 
Så om ni vill vara goda medmänniskor, säg tack. 
 
 
Shit vad jag klagar, jag ska vara tacksam att jag ens kan gå ut utanför dörren utan att behöva känna mig rädd, att de är fred här, inga bomber. Att noah ens går i skolan. Hatar att tänka såhär egentligen. Samma sak när man fyller år eller när det är julafton. Man blir ju alltid lite ledsen eller sur om man inte fick det man ville. Men att vi ens har råd att ge varandra något är ju en blessing bara det. 
 
TA VARA PÅ DAGEN OCH UPPSKATTA DET DU HAR. 

Shopping

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har jag varit med Bella inne i stan och shoppat lite. Fyndade tre toppar och ett par solglasögon. Allt för under 300 kr. woop. Bella hittade också en massa fint.



KÖRKORT

Kategori: Allmänt

TJA
Min babe har fått körkort!! Haha vaknade av att dörren bultar av elli och så står hon där och gråter. då trodde jag att någon hade dött, så jag börjar krama henne och blir ledsen, sen så skriker hon: JAG KLARADE DET! Haha lyckan som uppstod då. Har föresten alrig sett elli gråta, och hur det skulle låta var en liten chock. Haha no offence eller jo de är fan offence men hon låter lite mobbad  xD Typ som en säl skulle låta om den åt sitt egna barn istället för fisk. 
 
Nu ska jag iallafall in till stan med Bella! Hoppas jag hittar något fint..  Idag åker även min kusin till New York, så glad för henne. Men snart är det dags för rhodoooos hhihiih lolzi
 
hahaha sry elli 

Meningslös dag

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har jag gjort ingenting. Kom hem från cuttes fest och degade hemma. Har ätit kexchoklad och våfflor till middag :) Festen var iaf asnice, de var väldigt kul. Ska nog ut på en promenad snart med mig själv. hihi.lolzi.


KALAS

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har noah haft kalas hela dagen! Jag och nickie har hjälpt till och det har varit kul. haha samtalsämnen som sjuåringar kan ha.. Just nu är två tjejer hemma hos oss, de bor två portar härifrån och de leker. 
 
Lite senare ska jag på fest så jag håller på att platta håret nuuuu ( afro problem)
 
 

Syntest

Kategori: Allmänt

TJA
Just nu är jag ett steg närmare mitt vuxenliv. Hade min sista rikiga skolavslutning idag och nu är jag hos en optiker och ska göra mitt syntest för körkort!


Skolavslutning

Kategori: Allmänt

TJA
Så idag är dagen, dagen som jag har väntat på sen 21 Augusti förra året, idag får jag sommarlov. Fri från skolan, väckarklockan, hemska lärare (inte alla). Kommer dock sakna de som jag umgås med i klassen! Fast vill man umgås med de, så är det bara göra tid för de. Måste erkänna att min klass var så mycket bättre under höstterminen, och i ettan. Efter jullovet kändes det som att alla hatade varandra och var allämnt trötta på livet. Kanske var på grund av solen, vad vet jag. 
 
Men nu ska jag fixa mig, FUCK THIS SHIT. Varför äger jag inte några fina sommaravslutnings kläder? Typ en blommig klänning eller nåt? Kommer se ut som the grudge idag. Aja, idag är en bra dag och efter skolan ska vi göra en massa kul iaf :D 
 
 
Fettis från 2011 tror jag :D 

INTE HAFT NÅGON DATOR

Kategori: Allmänt

TJA
Mycket har hänt under de senaste två dagarna, eller egentligen inte men jag har inte varit vid datorn iallafall. Igår så trände jag först med nickie på morgonen (har världens träningsvärk idag), sedan duschade jag och drog till vIttras avslutning där Salin aoch hennes kompisar dansade! De var jätte duktiga och de var askul! Efter deras uppträdande så började min ''lektion'', vi hade idrott och körde fotboll. Efter det gick vi runt i stan på stadsvandrning, super tråkigt. IAF sen när jag kom hem så somande jag till sju, zzzzzz. 
 
På kvällen så åkte jag och några andra hem till elli för att vi skulle åka till Arlanda på morgonen och då är det närmare att åka till elli än från jakobsberg. Vi åkte till arlanda för att suprisa Alle som äntligen har kommit hem!! OHMAJGASH. Jag vet, så vi var hemma hos henne i kanske två timmar, sen skulle jag till skolan. 
 
Men nu väntar jag på att Inez ska ringa och säga att de står utanför min port så ska vi till alles hus igen <3 
 

AVSLUTNING OCH STADSVANDRNING

Kategori: Allmänt

TJA
SKa skynda mig till Vittras skolavslutning (min förra grundskola) för att se salina uppträda med sin kompisr, sen i skolan ska vi på stadsvandrning, lol förortsbarn som ska få se huvudstadewn. 
 
CYA

BIO

Kategori: Allmänt

TJA
Det blev ingen laserdome, utan det blev bio istället. lol, ska försöka hållade kort. Vi köpte biljetter till Jurassic Park 3D, jag och elin inser att de är samma som ettan (för vi trodde de va en ny) fast i 3D och bestämmer oss för att gå till en annan film. Vi går till en annan, men en timme hade redan gått så vi bytte salong, för då hade After Earth precis börjat, blir stoppade av en vakt och frågar efter våra biljetter, elin svarar snabbt aa men de ligger på våra platser, hjärndöd  som han är så släpper han oss. Vi springer upp, får bästa plasterna och fick titta på After earth som var as bra!! :D 
 
 
hihihi badass vi är (a)
 
 
 

Laserdome

Kategori: Allmänt

TJA
Vill helst inte prata om igår, men skolan var iallafall najs. Var mest med ELin hela dagen, gillar verkligen den tjejen! ( nohomo) Idag är det klassdag, så vi ska spela laserdome. Kul! Som vanligt kommer jag ta det för seriöst om jag förlorar och se de som en strid ute i arabvärlden, lol. Nej men det kommer bli skojj!! 
 
Igår var jag med nickie i kista, vi shoppade och åt på Levinskys. Har aldrig varit där förut så man kan säga att jag fångade dagen, carpe diem. Hahah de var en kille framför oss som gick med typ NK påsar och hade en massa märkeskläder som pratade i telefon och bah: '' Nämen heej gumman, vill du veta vart jag är? I KISTA, ( han bokstavera det också) , sen så babla han på, hahah xD
 
 
 
Senare på kvällen gick vi ut med hennes hundar :D 
 
 

OMPROV

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har jag mitt sista prov och de avgör mitt betyg, vill och ber att jag får ett C för då får jag de i betyg, sååå håll tummarana, Haha ja det är ett omprov för jag failade stort på kursprovet. Detta betyder alltså att allas om har läst det här inlägget knacka i trä tre ggr. 
 
Så i mitt nästa inlägg får ni reda på om jag klarade det eller inte!!!
 
 
Verkligen jag just nu. 

Jehovas vittnen

Kategori:

TJA
Gissa vilka som knackade på vår dörr? Mina fina vänner som ville överaska mig och berättade att jag är den bästa människan i världen. lol nej. Jehovas vittnen.. De är jätte awkwars att stå där och låtsas som man är intresserad och va trevlig, när man egentligen bara vill säga: "kan ni gå, ni slösar på min tid och tid är pengar" Så när hon äntligen blev klar frågade jag om de kommer tillbaka någon mer gång så svarade hon ja, och efter de: " vill ni inte de?" så sa jag nej, man kunde se hur sårad hon blev, sen så gick hon.

Bloppis

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har ju Kenza och några fler bloggare en bloppis med en massa snygga kläder... Jag ville gå dit men tänk er hur månaga småtjjer som kommer va där.. Plus att hon sa att skorna är storlek 37-38, lol, jag har 39-40. Och att alla kläder är XS-S, jag har typ S/M. Helt seriöst skrev jag de där bara för att känna att jag inte missar något. 
 
Idag ska jag iallafall plugga de sista till mitt prov imorn :d -.-, sen så ska jag inte göra något speciellt. Men efter imorgon klockan 10.00 DÅ ÄR JAG FRI SOM EN FÅGEL! Under nästa vecka har jag en massa roligheter som kommer också, alle kommer hem, noahs knytkalas, salinas avslutning, ska va med bella, nickie har en starndfest vi ska på, OCH JAG HAR AVSLUTNING PÅ FREDAG MATHAFACKERS. 
 
lol
 
 
 
Bild från igår när vi spelade basket :)

Mina dagar genom bilder

Kategori:

TJA
Igår var jag på en mottagning och pluggade hos karin. Idag har sett ut likadant, fast ingen mottagning,ska ut och köra basket med da crew.lol. Med nickie,naod å arwin typ. Så vi ska till city summer runt sju kanske. Annars så har jag fått mens så jag behöver inte ta några tabletter som skjuter upp den till rhodos!!! gladchey.se kanske blev lite för mycket info..





LOLLO

Kategori: Allmänt

TJA
Igår kom lollo hem från USA!!!!! Vi ordnade en överaskningsfest för henne och hon blev jätte glad :d Hoppas jag iaf. Hon packade upp allting och kände sig hemma lol. Det första hon sa var'' Omg jag känner min egna lukt nu, omg jag vet hur vi luktar!!''. hahah xD
 

STUDENTEN

Kategori: Allmänt

TJA
I förrigårvar jag på Nt-utspring och de va heeeelt fantastiskt!! Alla var jätte fina och var så galet glada, de känndes nästan som att jag skulle ta studenten för ag var så glad för deras skull. haha lol, jag och nikole sprutade öl på alla och ni skulle ha sett hur sur en lärare belb. Han bah: VA FAN HÅLLER NI PÅ MED??, lol såfort vi såg honom komma la vi ner ölburkarna och låtsades som inget hade hänt så han hade ingen att skylla på xD
 
Efter utspringet hängde jag och karin med på flaket, såååå kul!!!! haha flakåk är fan UNDERskattade. Det ändå negativa var väl att musiken la av när de var 20 min kvar... EFter flaket sa vi hejdå till allihopa och jag skyndade mig hem! 
 
För efter de skule jag på min vän Silvias studentmottagning! Jag träffade ävenEmma som har varit i Keny a i ett halvår!! Så nu är hon en riktig AGOG (internskämt). Sylvia var jätte vacker och hennes mottagning var så jävla rolig!! Haha vi åt en massa kenyansk mat och dansade, sedan var de så fint när alla henne äldre släktningar höll ett tal för henne <3  Det som var så härligt var balaningen av folket där också, allt från kenya-svenskar-chilenare-polacker jag vet inte vad, typ hen från varje land :P 
 
Foto

Tar aldrig slut

Kategori: Allmänt

TJA
Idag var skolan fylld av alla studenter, de alla såg så vackra ut!! Önskar verkligen det var jag som tog studenten imorgon, hatar skolan. Eller jag hatar skolsystenet. Men aja, så imorn ska jag på utspring och mottagning!

Ger upp snart

Kategori:

Jag orkar helt seriöst inte med skolan. Bara en massa press och stress. Såhär känner jag mig inför imorgons prov:


Carpe diem lol

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har jag fångat dagen och fått reda på att jag ska till hawii i vinter, lol nej. Har ätit jävligt mycket annans dock så de är väl nästan samma sak. Vi hade robottävling idag i skolan och de va ett perfekt tillfälle att få se hur mobbade ettorna är i vår skola. EFter skolan gick jag och två kompisar till centrum och åt glass. Mjukglass. Jag känner att den här bloggen kanske behöver en riktlinje så fler kan relatera. lol. 
 
Nu sk ajag iallafall gå in på youtube och se vad för kul som finns där, haha man hamnar alltid någonstans random. 

Snåla människor

Kategori:

TJA
Är tillbaks från jobbet, jag trodde helt seriöst att jag skulle få en chkoladbox, blommor, nånting! Titta vad jag fick ( och de här var från en av simmarna,gulliga emilia,resten shame on you!)
ska bara nämna att jag är simmare inne i stan, kungsholmen.



JOBB

Kategori: Allmänt

TJA
Vet inte var jag har fått för mig att rubrierna ska vara dagen man skriver på...
 
Anyway, idag ska jag först till biblan och skriva ut några papper som jag måste lämna in till simchefen idag för att kunna få min lön, oj vad jag längtar till den. Efter det ska jag plugga tyska och sedan blir det avslutning på simningen! Undra om man får några presenter haha lol, ska inte hoppas på för mycket. Komme dock bli lite sårad om jag inte fåt något... 
 
Typ jag imorn om jag får någon avslutningspresent 
 

LÖRDAG

Kategori: Allmänt

TJA
Idag har jag varit hemma hos min barndomsvän som hade 18-års kalas, det var superkul och vi åt en massa mat och fika. Shit vad jag älskar morotskaka, de hade även pepparkaka doppade i choklad, såå gott!! 
 
Senare när jag kom hem så har jag suttit framför datorn och inte gjort ett skit. Det gillar jag. Jusste min katt bara fortsätter douchebaga, vaknde upp och såg att min matta hade en liten hög med spya, fan vad äcklig katt jag har. Det här var efter att jag hade torkat upp allt de andra...
 
 

Torsdag och Fredag

Kategori: Allmänt

Under torsdagen hade jag och sara vår redovisning för ett prjoekt som vi har jobbat med under ett år, typ. Det var kul och presentationen gick väl bra, haha tappade bort hela mitt tal så jag sa något helt från ingenstans, kunde typ se hur vår handledare Mary kolllade åp mig och bah: '' wtf snackar hon om?'' xD
 
 
 
 
 
IAF senare under dagen pluggade jag fysik, sen i fredags hade jag provet, det gick väl helt OK. Senare efter skolan drog jag och några klasskramrater (lol) till Graninge och spelade fotboll. Jag är lika duktig som Zlatan. Sedan drog alla och lämande mig och Karin ensamma och då rinde Salin aoch berättade att hon hade bal, så jag och Naod drog dit och tog lite foto.n. Träffade även några gamla lärare, så det var nice att catcha up lite.
 
 
 
Efter det drog mamma med mig på en östafrikasnk fest, typ bara somalier där. Så vi åt deras mat och lyssnade på en massa musik, annorlunda men väldigt trevligt! 
 

BISSI DAYS

Kategori: Allmänt

TJA
Sry har varit så upptagen de senaste dagarna och jag vet att varje gång ni kommer in på bloggen så förgyllas era dagar, men nu blir det en liten update. 
 
I Ondags var det den bästa dagen i mitt liv. Beyonces konsert i Globen. Har aldrig varit så lycklig som under de två timamrna. Konserten var helt amazing och hon är så jävla vacker, rolig, självsäker. åh vet inte hur jag ska förklara kvällen. Helt underbar bara. 
 
<3